Translate
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stäng
Sök
Svenska English

Så här beställer du en personlig tidtabell

Du kan visa och gömma linjerna genom att klicka på respektive rad/ort. Du kan även välja att se alla linjer i nummerordning. Enklare om du vet exakt vilja linjer du vill ha.

Du kan välja informationssidor eller tidtabeller från flera olika kategorier men maximalt 75 sidor åt gången.

När du är klar med din beställning så trycker du på "Nästa". Du får en bekräftelse på vilka linjer du valt. Om du valt fel så kan du bara backa och välja om.

Sen väljer du om du vill ha dina tidtabeller som en pdf i ett mail eller som en tryckt tidtabell i din brevlåda. Du kan även välja båda alternativen samtidigt.

Du avslutar beställningen genom att fylla i ditt namn och dina adressuppgifter.

När du skickat in din beställning så kommer e-posten inom någon minut. Den tryckta tidtabellen kommer inom 10 dagar till din postadress.

Den tryckta tidtabellen kostar ingenting. Den kommer i ett litet behändigt format 12,5 x 17,5 cm som lätt ska få plats i jackfickan eller väskan.

Vi sparar dina adressuppgifter så att vi kan informera dig om de tidtabeller du beställt ändras.

Prenumeration
Från och med den 1/6 2016 kan du välja att prenumerera på din personliga tidtabell. Det innebär att det automatiskt kommer att skickas en ny tidtabell till dig när någon av dina linjer ändrats.

När du är gjort klart din beställning och tryckt på ”SKICKA” så får du en fråga om du vill prenumerera på din tidtabell.

När du får din personliga tidtabell så får du även en personlig kod som är specifik för just din beställning. Om du vill avsluta din prenumeration kan du lätt göra det själv, Klicka här eller kontakta vår kundservice.